Rožman: Odigrali smo hrabro i čvrsto, zaslužena pobjeda Napolija

- Čestitam igračima jer su odigrali utakmicu na visokoj razini, rekao bih na maksimumu. Imali smo svoje prilike za pogodak kojim bismo uveli nervozu u njihove redove. Igramo protiv svjetskih klasa, nismo sretni zbog poraza, ali ponašali smo se kako treba - odigrali smo hrabro i čvrsto, rekao je trener Rijeke Simon Rožman nakon poraza kod Napolija s 0:2 u susretu 4. kola skupine F Europske lige.
 

➡️ Oslabljena Rijeka pružila dobar otpor Napoliju

Rijeka je pružila još jednu hrabru predstavu, ali nažalost ni ovoga puta nije uspjela dohvatiti barem bod.

- Najveća želja uoči početka natjecanja nam je bila da imamo sreće sa zdravljem kako bi se mogli pokazati u najboljem izdanju. To nam još nije uspjelo. Žal je i što nema navijača. Nemam što reći igračima, bez pauze smo, ide nam iz lošeg u gore, ali samo pozitiva. Mi ćemo dati sve od sebe i skupo prodati svoju kožu, dodao je Rožman.

- Odigrali smo jako dobru utakmicu u ovakvoj situaciji koja nas je snašla, bez sedam-osam igrača koji bi nam pomogli u ovakvoj utakmici. Pokazali smo hrabrost, imali i svoje šanse. Zaslužena pobjeda Napolija, a mi se okrećemo sljedećim utakmicama, rekao je Franko Andrijašević.