Estupinan umalo propustio Real zbog gubitka putovnice

Ekvadorski nogometni reprezentativac Pervis Estupinan objavio je kako je pronađena njegova putovnica koju je izgubio u utorak u Quitu čime je njegov apel koji je uputio preko društvenih mreža bio uspješan.

- Zahvaljujući vašoj pomoći uspio sam vratiti svoju najvažniju torbu i putovnicu. Bog vas blagoslovio, objavio je Estupinan putem Twittera.

Estupinan (22) je zatražio putem društvenih mreža pomoć u pronalaženju putovnice koju je izgubio u Quitu nakon visoke 6-1 pobjede protiv Kolumbije u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

- Želio bih zatražiti pomoć u pronalaženju tri crne torbe i putovnicu koje sam izgubio jučer. Bio bih zahvalan svakome tko ih je pronašao da mi pošalje e-mail, bila je prva Estupinanova poruka putem Twittera, a nju je proslijedio i ekvadorski savez putem svojih twitter i Instagram profila.

Estupinan je planirao krenuti put Španjolske čim prije jer u subotu njegov Villarreal igra protiv Reala iz Madrida u Primeri.

Mladi je stoper bio strijelac posljednjeg šestog pogotka za Ekvador u velikoj pobjedi kojom je ta andska reprezentacija skočila na treće mjesto južnoameričkih kvalifikacija nakon četiri kola. Ispred Ekvadora su samo Brazil i Argentina.