Dalić: Nedostajalo nam je sedam-osam igrača, svi bi oni igrali

Nakon poraza od Švedske izbornik Zlatko Dalić istaknuo je jako loše prvo poluvrijeme, ali i brojne izostanke, kao ključ poraza Vatrenih u Solni.

➡️ Švedska pobijedila lošu Hrvatsku, zadnje kolo odlučuje

- Mi smo izgubili u prvom poluvremenu, slabo smo trčali i protivnik je bio puno bolji i dao je dva gola. U drugom dijelu smo bili bolji, ali to nije bilo dovoljno za više od jednog gola. Nedostajalo nam je sedam-osam igrača, da su bili tu svi bi oni bili u ekipi, rekao je Dalić u izjavi za Novu TV.

- Bio sam prisiljen na puno improvizacija, pa ipak smo bili bolji u drugom dijelu, rekao je i potvrdio da Uremović zbog ozljede zadnje lože neće kandidirati za dvoboj s Portugalom u Splitu.

- Pokušat ćemo pobijediti Portugal, da završimo ovaj ciklus i da ova godina što prije prođe. Važan nam je ostanak u elitnoj skupini. To nam je cilje i sve ćemo napraviti da ostanemo tu. Mi smo ipak svjetski doprvak, zaslužujemo biti ovdje. Znamo da ni Francuska ni Portugal ne mogu ništa promijeniti u zadnjem kolu, ali to su reprezentacije koje sigurno uvijek idu po pobjedu i pokušat će pobijediti i nas i Švedsku, zaključio je Dalić.