Vatreni bez podrške iz svečane lože, Šuker: Razumna odluka

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u Solni igra protiv Švedske dvoboj u Ligi nacija, no u svečanoj loži Friends Arene neće biti predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera, kao ni ostalih članova rukovodstva HNS-a, koji iz preventivnih razloga nisu otputovali u Stockholm.

➡️ Vatreni protiv Švedske u Ligi nacija
➡️ Dalić: Protiv Švedske očekujem tešku utakmicu
➡️ Članu stožera Vatrenih utvrđena preboljena infekcija

Nakon što je u Istanbulu jedan član delegacije Hrvatskog nogometnog saveza bio pozitivan na SARS-CoV-2, rukovodstvo krovne organizacije hrvatskog nogometa na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom odlučilo je iz preventivnih razloga ne putovati u Stockholm. Naime, iako ostali članovi rukovodstva HNS-a u Istanbulu nisu od strane turskih epidemiologa procijenjeni rizičnim kontaktima, odlučili su se nastaviti ponašati odgovorno i u potpunosti otkloniti bilo kakav rizik, objavio je HNS.

- Donio sam razumnu odluku, jedinu moguću u ovom trenutku. Iako nismo procijenjeni rizičnim kontaktima, željeli smo biti odgovorni prema reprezentaciji i isključiti bilo kakvu mogućnost rizika. Ako Bog da, vidimo se u Splitu, rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker.