Osijek u novim dresovima protiv Hajduka želi potvrdu odlične forme

Nogometaši Osijeka u četvrtak navečer su već došli u Split kako bi se što bolje pripremili za subotnji susret protiv Hajduka.
➡️ Bjelica uoči Hajduka: U Split idemo puni samopouzdanja

➡️ Primorac uoči Osijeka: Wenger me pitao rade li u Splitu restorani

Dvoboj je na rasporedu od 17.05 sati na Poljudu, a Osječani žele nastaviti odličan niz pobjeda, trenutačno na šest slavlja u nizu, dok Splićani žele pod novim trenerom Borom Primorcem pokazati i novo lice.

- Nije važno gdje igramo, ni protiv koga, uvijek ulazimo u utakmicu sa željom da osvojimo sva tri boda. Takav ćemo pristup imati i u Splitu. Vidjet ćemo kako će sve završiti, ali u svakom slučaju s puno samopouzdanja dočekujemo novi nastup i vjerujem da možemo biti bolji od Hajduka, izjavio je trener Osijeka Nenad Bjelica.

Osječani će na Poljudu predstaviti novu, treću garnituru dresova u crno-zlatnim bojama.


Osijek je trenutačno druga momčad prvenstva s 19 bodova nakon 9 utakmica, dok je Hajduk šesti sa prikupljenih deset bodova u osam utakmica.

- Vjerujem u svoje igrače, znam ih sve i siguran sam da ih mogu uvjeriti da budu bolji nego što to trenutni rezultati pokazuju. Problem je što puno bolje izgledamo na treninzima nego na utakmicama. Na treninzima pokazujemo dosta živosti, kombinacije, mijenjanje strana, energiju i kvalitetu. Moramo to prenijeti na teren. Osijek je ekipa koja ima dva iskusna stopera, napadača Miereza, dobri su u prekidima. Iskusna su ekipa i znaju kad trebaju napraviti prekršaj u sredini. Mi moramo biti jaki i čvrsti, ne i naivni. Bit će borbe, kazao je trener Hajduka Primorac na konferenciji za medije.