Gavranović: Idemo u lov na europsko proljeće

Dinamo je slavio minimalno protiv Wolfsbergera u 3. kolu Europske lige. Sada slijedi tri tjedna stanke, a onda uzvrat s Austrijancima.

➡️ Otpisali Atiemwena, on "čudom" zaigrao i donio vrh ljestvice
➡️ Peternac: Dokazali smo da imamo roster od 20 igrača
➡️ Dinamo do prve pobjede i preuzimanja skupine Europske lige

Nakon utakmice, igrači su bili zadovoljni, no svjesni su da su vrlo teško došli do pobjede, unatoč činjenici da su dobar dio utakmice imali igrača više.

- Jako važna tri boda, jako teška utakmica. Dobro smo ušli i pripremili utakmicu, tu i tamo smo imali neke greške. Protok lopte je bio sporiji, ali sve u svemu mislim da je pobjeda zaslužena. Čekali smo svoju priliku i doveli smo to do kraja, ističe Mario Gavranović.

Govoreći o činjenici da je Dinamo sada prvi u skupini K, kaže da ima još dosta stvari za popraviti.

- Okrećemo se sada prvenstvu, poslije reprezentativne stanke, nadam se da će se svi vratiti zdravi i da ćemo u lov na europsko proljeće, dodaje.Lovro Majer asistirao je Atiemwenu za jedini pogodak na utakmici.

- Drago mi je zbog asistencije, ali još više zbog pobjede. Zaslužili smo pobjedu, borili smo se, europska utakmica niti jedna nije lagana.

Majer je također komentirao stanje na ljestvici, modri su prvi nakon tri odigrane utakmice.

- To puno znači, imamo pet bodova, ali s druge strane ne znači ništa.  Vidimo kakva nam je grupa, svatko svakoga može pobijediti. Svi smo tu negdje podjednaki. Ako ćemo nastaviti biti borbeni, nadam se da ćemo proći dalje.

Bartol Franjić ističe da su znali da su Austrijanci odlična ekipa, ali da su se dobro spremili i na kraju zasluženo došli do pobjede.

- Ispunili smo sve zahtjeve trenera, radili smo sve ono što smo ovih dana radili na treningu te je to dovelo do rezultata.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore