Bjelica na klupi Osijeka do šeste pobjede u nizu: Zadovoljan sam

Nenad Bjelica ostvario je svih šest pobjeda u svojih šest utakmica na klupi Osijeka, izjednačivši klupski rekord u broju uzastopnih pobjeda iz sezone 2000./2001. Šesta je došla danas pobjedom 2:1 protiv Lokomotive.

- Zadovoljan sam zbog pobjede i zbog zalaganja. Mogli smo utakmicu i prije riješiti koliko smo toga promašili. Na kraju smo morali čak i strahovati za pobjedu, ali smo ipak zasluženo pobijedili. Bila je ovo možda i naša najbolja utakmica otkako sam tu s obzirom na prilike koje smo stvorili, a osim tog jednog šuta, Lokomotiva nam nije stvorila niti jednu šansu. Istina, puno toga smo promašili, u nogometu se to često kažnjava, ali srećom danas se to nije dogodilo, rekao je trener Osijeka i dodao:

- Zadovoljan sam svim igračima, nismo imali slabog pojedinca i zato mislim da je pobjeda zaslužena. Zadovoljan sam kako izgledamo na terenu, ozbiljna smo ekipa koja igra ozbiljan nogomet i vjerujem da ćemo se još više dizati. Konkurencija u momčadi je velika, zato kad dobijete šansu morate je iskoristiti. Danas jedino nisam biozadovoljan igračima koji su ušli s klupe, trebali su donijeti svježinu, ali je ekipa padala. Kad u ovakvim okolnostima ne iskoristiš šansu, teško da će ti se pružiti nova, zaključio je Bjelica.