Rijeka nema novih pozitivnih slučajeva uoči Napolija

Svi nogometaši i članovi stručnog stožera Rijeke dobili su negativan nalaz na novi koronavirus na testiranju koje je provedeno uoči dvoboja 3. kola Europske lige protiv Napolija, koji će na Rujevici gostovati u četvrtak (18.55 sati).

To je odlična vijest za trenera Simona Rožmana koji zahvaljujući ovim rezultatima neće morati posegnuti za igračima s "B" liste, odnosno članovima Rijekinog juniorskog pogona.

Ipak, to ne znači da će riječki strateg imati lagan posao oko sastavljanja igračkog kadra za dvoboj s Napolitancima, a najviše problema ima u veznoj liniji. Rožman zbog ozljede ne može računati na Domagoja Pavičića, a gotovo sigurno će s ovog dvoboja izostati i kapetan Franko Andrijašević.

Povratnik Tibor Halilović je u Nizozemskoj odigrao nešto manje od pola sata, a Robert Murić koji nije putovao u Alkmaar, odigrao je jedno poluvrijeme u porazu kod Šibenika.

Dobra vijest za Riječane je da bi se u momčad mogao vratiti i slovenski veznjak Adam Gnezda Čerin kojeg nije bilo na posljednje dvije utakmice.