LP: Lazio bez Immobilea u Sankt Peterburgu

Napadač i najbolji strijelac rimskog Lazija Ciro Immobile nije otputovao s momčadi na utakmicu Lige prvaka u kojoj će talijanska momčad u srijedu (18.55 sati) gostovati u Sankt Peterburgu kod ruskog prvaka Zenita.

Lazio je prije tjedan dana gostovao kod Club Bruggea, a u toj utakmici trener Simone Inzaghi nije imao na raspolaganju 12 igrača. Lazio je nakon tog dvoboja potvrdio da je u momčadi bilo pozitivnih igrača na novi koronavirus, ali nije imenovao nijednog od zaraženih.

Immobile je propustio utakmicu u Bruggeu, ali je ušao s klupe u 57. minuti dvoboja kod Torina u talijanskom prvenstvu i pogotkom iz kaznenog udarca u petoj minuti sučevog dodatka za 3-3 sudjelovao u preokretu kojim je Lazio došao do pobjede (4-3).

U utorak se 30-godišnji napadač uredno pojavio na treningu u Lazijevom centru Formello, ali je trenirao s pričuvnim igračima. Immobile je trening centar napustio sam, dok je ostatak momčadi autobusom otišao prema zračnoj luci, kao što je bio slučaj i prije tjedan dana uoči gostovanja u Bruggeu.