Reić: Hajdukov igrački kadar nije toliko loš, ali je jako ustrašen

Hajduk je zbog hokejaških izmjena odnosno mijenjanja struke izgubio zadnje dvije sezone na samom početku prvenstva. Od posljednje titule na Poljudu osvojene u sezoni 2005., odnosno 2006. prošlo je 14 godine. U međuvremenu klub je vodilo 23 trenera, 13 sportskih direktora i deset predsjednika.

Niz se nastavlja ovih dana. Umjesto Marina Brbića koji je dao ostavku dolazi na čelo kluba Lukša Jakobušić 11. predsjednik koji već najavljuje smjene Stanića, Kepčije i trenera Harija Vukasa, sve poslije poraza u Puli od Istre. Hajduk je tek šesti na ljestvici s deset osvojenih bodova.

O novim potresima u Hajduku u Studiju 4 razgovarali smo s kolegom Zdravkom Reićem.

- Uvjeren sam da su najavljene smjene logične jer su zaista mizerni rezultati. Hajduk je u zadnja dva mjeseca, u rujnu i listopadu, odigrao osam utakmica, dobio tri i izgubio pet. Od te tri koje su dobili, dobili su Graničara 2:1 u Hrvatskom kupu, Renovu u kvalifikacijama za Europu i Varaždin 2:0. To su rezultati koji nisu dostojni Hajduka, nisu dostojni kluba. Međutim, situacija je takva, vrlo dramatična i  teško će se Hajduk ove godine iščupati da dođe pri vrhu tablice. Tko došao da došao, teško mu je. Ovaj igrački kadar nije toliko loš, ali je jako ustrašen i pod velikim pritiskom. Tako da igraju slabije nego što mogu i griješe. Promašuju jedanaesterce, dva jedanaesterca u zadnje tri utakmice u prvenstvu su promašili, jedan Jairo, drugi Caktaš. Da je Caktaš dao taj gol, onda bi situacija bila malo drugačija, ne bi bila tako dramatična i tužna.