Ipak bez gledatelja na pariškom Mastersu

Tradicionalni ATP turnir iz serije Masters 1000 u pariškom Bercyju bit će održan od 31. listopada do 8. studenoga, ali na tribinama dvorane neće biti gledatelja, zbog pooštravanja epidemioloških mjera u Francuskoj, objavili su u četvrtak organizatori.

- Nakon posljednje vladine objave i uvođenja novih mjera od 30. listopada, pariški Masters 1000 koji će se odigravati od 31. listopada do 8. studenog u Accor Areni, bit će održan bez nazočnosti gledatelja, stoji u priopćenju Francuskog teniskog saveza (FFT).

Prije pooštravanja epidemioloških mjera, na snazi je bila odluka da će u dvorani moći biti po 1000 gledatelja svakoga dana.

Na popisu prijavljenih su dvojica najboljih hrvatskih tenisača, Borna Ćorić i Marin Čilić, a od najbolje desetorice, osim ozlijeđenog Švicarca Rogera Federera, od nastupa je odustao i svjetski broj 1 Srbin Novak Đoković, koji u Parizu ne bi mogao popraviti svoj zbroj bodova. U ždrijebu neće biti ni prošlogodišnjeg finaliste Kanađanina Denisa Shapovalova, kojega je Đoković pobijedio na putu do naslova.

Glavni turnir započinje u ponedjeljak, 2. studenoga.