Španjolski mediji: Noćna mora prije El Clasica

Ukrajinski Šahtar je u Madridu šokirao Real Madrid pobijedivši sa 3-2 u susretu B skupine Lige prvaka.

Gosti su već nakon prvog poluvremena vodili 3-0, Real je u nastavku zabio dva brza gola, a sudačkoj nadoknadi i treći, no poništen je zbog zaleđa pa je Šahtar mogao početi slaviti.

- Svaki dan je gori, naslovnica je španjolske "Marce" koja je kritizirala predstavu španjolskog kluba. Real Madrid je u slobodnom padu prije El Clasica s Barcelonom nakon još jednog nevjerojatnog prvog poluvremena i nedovoljnog drugog, a Zidane je priznao da je kriv, piše tiražni španjolski list.U sličnom tonu piše i "Sport", a "Mundo Deportivo" donosi naslov "Noćna mora prije El Clasica". Zidane je uveo zvijezde u drugom dijelu koje je čuvao za Barcelonu, ali nije bilo dovoljno, prenosi "Mundo Deportivo".

Jedan od najljepših trenutaka utakmice dogodio se u 54. minuti kada je Luka Modrić zabio fantastičan pogodak udarcem s više od 25 metara.

- U prvom poluvremenu nismo bili na razini ovog natjecanja. U drugom dijelu smo se popravili, no nije bilo dovoljno za izjednačenje ili pobjedu. Moramo se popraviti, to je očito, rekao je 35-godišnji Modrić.

Na meti kritika su najviše Luka Jović, Marcelo i Militao koji, prema Marci, nisu za razini Lige prvaka.