Adebayo bliže nastupu u četvrtoj utakmici

Miami Heat je uoči četvrte utakmice finala NBA protiv LA Lakersa, koja je na rasporedu u srijedu, ocijenio da jedan od ključnih igrača koji je ozlijeđen u prvoj utakmici Bam Adebayo ima 50 posto šansi da se vrati na teren.

Drugi ključni igrač Miamija Goran Dragić, koji je također ozlijeđen u prvoj utakmici, nema takve izglede za povratak na teren, ocijenili su u Miamiju.

Lakersi za sada vode 2-1 u seriji na četiri pobjede.

I Adebayo i Dragić su se ozlijedili u prvoj utakmici finala, Dragić ima potrganu tetivu stopala lijeve noge, a Adebayo je zadobio ozljedu vrata.

Lošu vijest da za sada nema nikakvih izgleda za povratak na teren potvrdio je i sam Dragić na video konferenciji za medije održanoj u ponedjeljak navečer.

- Osjećam veliku bol, što je glavna briga. S obzirom na to kako se trenutno osjećam, male su šanse da ću igrati sljedeću utakmicu. Međutim, rečeno mi je da se situacija može mijenjati iz dana u dan. Moram priznati da je sada puno bolje nego prije četiri dana. Vidjet ćemo kako će stopalo reagirati u bliskoj budućnosti, rekao je Dragić.

Objasnio je i da ozljeda nije nova te da je već osjećao bol tijekom utakmica protiv Milwaukeeja i Bostona. - Dobivao sam svu njegu koju sam mogao, ali nažalost dogodilo se ono što se dogodilo, dodao je.

- Sada sve ovisi o medicinskom osoblju. Pokušavam se vratiti što je brže moguće, kazao je o svojoj situaciji Adebayo. - Oni se trude da ja budem siguran i spreman za igru. Tako da je to stvarno situacija koja se razvija iz dana u dan i kada kažu da sam spreman za igru ja ću biti tamo.