Sammir uoči Malmöa: Ne pobjeđuje uvijek bolja momčad

Pred nogometašima Lokomotive dvoboj je 3. pretkola Europske lige u gostima kod Malmöa. 

Igrači Gorana Tomića jutros su otputovali u Švedsku, gdje će u četvrtak protiv Malmöa pokušati izboriti doigravanje za nastup u skupinama Europske lige. Pobjednik će u zadnjoj rundi kvalifikacija igrati protiv boljeg iz ogleda španjolske Granade i gruzijske Lokomotive iz Tbilisija.Svoja razmišljanja uoči puta za klupsku stranicu podijelio je veznjak Lokosa Sammir.

- Analizirali smo Malmö ovih dana, oni su ozbiljna europska momčad. Sigurno su bolji od nas, ali i mi imamo šanse, ne pobjeđuje uvijek bolja momčad! Prije svega trebamo uživati u utakmici i svemu oko utakmice. Ovo nam je nagrada za sve što smo ostvarili u prošloj sezoni. Europske utakmice nose svoju draž i ponavljam, trebamo uživati u tim trenucima, rekao je Sammir, koji je 2013. u dresu Dinama s dva gola i asistencijom gotovo sam pobijedio Malmö i uveo Modre u Ligu prvaka.

- Sigurno da ću pokušati napraviti sve što mogu, no cijela momčad mora biti uz mene. Moramo svi igrati kao momčad na visokom nivou, biti si podrška i onda je sve moguće, istaknuo je Sammir.