Čolak se oprostio od Rijeke: Jako sam tužan jer odlazim

Antonio Čolak napustio je HNK Rijeku i karijeru će nastaviti u grčkom PAOK-u. Čolak je u dresu Rijeke odigrao 92  utakmice i postigao 51 pogodak osvojivši pritom dva Kupa Hrvatske.

- Jako sam sretan što sam potpisao za PAOK koji je najveći klub u Grčkoj i koji se bori za Ligu prvaka. Ulaskom u Ligu prvaka ispisali bismo povijest, rekao je Antonio Čolak.

S novim klubom potpisao je četverogodišnji ugovor, a prilikom odlaska iz hrvatskog prvoligaša istaknuo je kako je u Rijeci doživio najljepše trenutke u karijeri.


- Jako sam tužan jer odlazim iz Rijeke gdje sam doživio najljepše trenutke u karijeri koje sam dijelio sa suigračima i navijačima, rekao je Čolak.

- Sve što sam proživio u Rijeci ostat će mi u lijepom sjećanju. Osvojili smo dva trofeja, postao sam najbolji strijelac i najbolji igrač lige prošle sezone. Postao sam reprezentativac Hrvatske, i ponavljam, to su najljepši trenuci u karijeri. Hvala cijeloj ekipi, svim trenerima, stručnom stožeru, Upravi kluba, predsjedniku Damiru Miškoviću, Srećku Juričiću i Ivanu Manceu. Hvala mojoj obitelji, djevojci Dijani, menadžerima, svima koji su me podržali u dobrim, ali i u teškim trenucima, ustvrdio je Čolak na kraju poželjevši Rijeci sve najbolje ove sezone.