Majstorović: Prvo poluvrijeme je bilo – Bože sačuvaj

Nogometaši Osijeka izgubili su 1:2 od Basela i tako u drugom pretkolu Europske lige završili svoj europski put. Osječani su odigrali odlično drugo poluvrijeme i imaju za čime žaliti kada su prilike u pitanju jer ih je bilo puno protiv vrlo kvalitetnog Basela.

Bjelica: Dobili smo dva dosta naivna gola

Strijelac jedinog pogotka za Bijelo-plave Ante Majstorovića ne može usporediti Osijek iz prvog i drugog poluvremena ogleda s Baselom.

- Prvo poluvrijeme je bilo – Bože sačuvaj. Ni nama nije jasno kako smo izgledali tako nemoćno. Možda smo i malo precijenili protivnika, pa smo stalno bili pod ručnom. Stajali smo daleko od igrača, oni bi stalno bili i brži i jači baš u svakoj borbi za loptu. Jednostavno im nismo u tih 45 minuta mogli pratiti. Onda smo otpustili kočnicu i nešto sasvim drugo pokazali u nastavku, kada smo ih u svemu nadigrali, rekao je strijelac jedinog pogotka za Osječane u 84. minuti.

- Kada smo vidjeli da možemo, nekako smo se osokolili i stalno jurišali prema njihovu golu. Bilo je baš puno prilika, pogodili smo i vratnicu, pucali i pokušavali na sve načine, no samo jednom smo zabili. Tada se pokazalo da i mi imamo kvalitetu kojom možemo čak i nadigrati takvog suparnika, no prvenstveno to moramo sami shvatiti. Krivo mi je što u svim tim važnijim dvobojima, kada odlučuju nijanse, ostanemo „kratki“. Ipak, ohrabrenje nam treba biti igra iz drugog poluvremena s kojom u HNL-u i Kupu Hrvatske možemo napraviti puno toga, istaknuo je Majstorović.