Škorić optimističan uoči Basela: Bjelica je donio novu energiju

Nogometaši Osijeka s optimizmom očekuju sutrašnji dvoboj 3. kola kvalifikacija Europske lige kada u Gradskom vrtu gostuje švicarski Basel.

Pobjeda nad Rijekom u prvenstvenom derbiju podignula je Bijelo-plave. Bila je to prva pobjeda Osijeka ove sezone, ujedno i debi Nenada Bjelice na klupi Osječana.

- Uzdamo se u kvalitetu i novu energiju pod vodstvom trenera Bjelice i njegovih pomoćnika. Gledao sam Basel protiv Šahtara u ovogodišnjem četvrtfinalu Europske lige, a pamtim ih i iz skupine Lige prvaka. Mora ih se itekako respektirati, ali sigurno će se i nas nešto pitati, a osobno sam uvjeren da ćemo pružiti sve od sebe u želji za prolaskom u sljedeće pretkolo, rekao je kapetan Mile Škorić.

- Uz naše navijače na tribinama zasigurno bismo imali još i veće izglede za uspjeh, no oni su i ovako realni. Željan sam takvih utakmica za koje se živi. Ne treba se previše vraćati u prošlost, međutim, kada se sjetim PSV-a i onih sjajnih igara i pobjeda, nema mi ništa ljepše! Jedva čekamo početak utakmice jer je činjenica da se na treninzima svakodnevno vidi ozbiljnost i svi će potvrditi da se dobro radi. Nećemo ni u kojem slučaju biti samo promatrači u tom ogledu. Nadam se pobjedi, vjerujem u nju jer je svi toliko želimo, dodao je Škorić.