Mamić: Ne trebamo se time opterećivati

-  Sigurno nije optimalno da se igra samo jedna utakmica i to u gostima. Ali situacija je takva kakva je, moramo je prihvatiti. Imali smo takvu situaciju i u Rumunjskoj. Ne trebamo se time opterećivati. Želimo pobijediti i plasirati se u playoff Lige prvaka, rekao je trener Dinama Zoran Mamić dan prije utakmice trećeg pretkola Lige prvaka protiv Ferencvarosa u Budimpešti.

Mamić ističe kako ih očekuje na stadionu Groupama Arena očekuje teška utakmica, a da je cilj jasan od prvog kvalifikacijskog dvoboja - ući u skupinu Lige prvaka.

-  Moramo sutra pobijediti i to je jedini zadatak momčadi, poručio je Mamić dodavši da su ponovno pogledali dvoboje ovih dviju momčadi iz prošle godine kada su se susreli u istoj fazi natjecanja, ali i ostale utakmice koje je Ferencvaros igrao u ovom dijelu sezone.

- Sve zasad ide planiranim putem, nadam se da ćemo tako i nastaviti. U dobrom smo stanju i u dobrom raspoloženju očekujemo utakmicu. Kao što i Ferencvaros ima sjajne rezultate iza sebe, tako smo i mi u hrvatskom prvenstvu u zadnjoj utakmici pobijedili u derbiju. Ekipa se napunila samopouzdanjem i vjerujem da ćemo to pretočiti u sutrašnju dobru igru, zaključio je Mamić.