[ANALIZA] "Željeli smo veliki finale, to smo na kraju i dobili"

Naš stručni tim u studiju HTV-a analizirao je drugo polufinale Lige prvaka, dvoboj Bayerna i Lyona, u kojem su ove sezone sjajni Bavarci slavili s 3:0, izborivši finale s PSG-om u nedjelju.

Pogledajte što su nakon utakmice rekli Tomislav Ivković, Anton Samovojska i naš sudački ekspert Marijo Strahonja.

- Dominantno prvo poluvrijeme Bayerna, a drugo puno mirnije, no uz jednu stopostotnu šansu Lyona. Htjeli smo svi da zabiju, jer su zaslužili po svemu pokazanom. Onda opet dominacija Bayerna, pokazali su svu ljepotu, jednostavnost i ljepotu nogomet, kaže Tomislav Ivković.

- Svi smo željeli veliki finale ove godine, u jednom trenutku učinilo se da nećemo to dobiti, no ipak jesmo, PSG i Bayern su bili pravi kad je trebalo biti, dodao je Anton Samovojska.
Izdvajamo najavu velikog finala:

- Nepredvidljivo, dvije kvalitetne ekipe, možda je PSG kvalitetniji, ali to ovisi o danu. Bayern je kompletna momčad. Mislim da će utakmica biti ispitivačka na početku, Bayern možda krene na visoki presing da vidi kako će PSG reagirati, najavio je finale Ivković.

- Po meni je bitno kako će Bayern iskontrolirati Neymara, ako u tome uspiju riješit će velike probleme, smatra  Samovojska.

Detaljnu analizu susreta Bayern - Lyon pogledajte u videu!