Cormier se naklonio Miočiću i objavio kraj karijere

- Čestitke Stipi Miočiću na fantastičnoj borbi. Bila mi je čast i zadovoljstvo s tobom na 50 minuta dijeliti Octagon. Čovječe, priuštili smo im šou svakog puta, napisao je 41-godišnji Amerikanac Daniel Cormier u poruci u kojoj je objavio kraj karijere dan nakon što ga je američki borac hrvatskih korijena 37-godišnji Stipe Miočić svladao u borbi za naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji.

- Hvala vam svima na svoj ljubavi i podršci. Nije se dogodilo ono što sam htio, ali što je tu je. A mom timu: Voljet ću vas zauvijek, toliko ste se žrtvovali i nadam ste da ste ponosni na mene. Salini i djeci: Hvala vam što ste bili moja motivacija. Svim fanovima: Toliko vas volim. Gurali ste me do toga da pokušam i budem sjajan. Dani Whiteu i UFC-u: Uživao sam u svakoj minuti. Hvala vam na pruženoj prilici. Bila je ovo jedna vraški dobra vožnja, zar ne?, napisao je Cormier na Instagramu.

Cormier je i prije trećeg dvoboja s Miočićem najavio kraj MMA karijere tijekom koje je osvojio Strikeforceov teškaški Grand Prix te UFC naslove u poluteškoj i teškoj kategoriji.