Lovro Majer: Moja dobra igra zasluga je cijele momčadi

Prvo kolo novog prvenstva zaključeno je ogledom prvaka i viceprvaka. Dinamo nije imao milosti prema Lokomotivi i nakon što se poprilično pojačao igračima iz njihova kadra - zabio im je šest golova.

Prvo ime susreta bio je Lovro Majer. Postigao je prva dva gola i upisao asistenciju.

- Sretan sam zbog takvog početka. Igra je imala glavu i rep, a ja sam samo konkretizirao tu dobru igru mojih suigrača, rekao je Majer koji nije iznenađen svojom dobrom formom na početku sezone.

- Stvarno se odlično osjećam, dobro smo radili u ovoj kratkoj pauzi i ne mogu sada reći da je ovo iznenađenje za mene. Na treningu se osjetila dobra atmosfera u momčadi i bilo je pitanje trenutka kada ćemo to pokazati na utakmicama, smatra Majer.

Djeluje pun samopouzdanja na travnjaku: zabija, asistira, puca, ne boji se preuzeti odgovornost…

- Ponavljam, sve je to zasluga momčadi. Nakon onog razdoblja poslije stanke zbog epidemije, skupili smo glave i odlučili pokazati da ono nije Dinamo koji naši navijači zaslužuju. Već na zadnjoj utakmici protiv Varaždina je bilo bolje, a nakon ovih mini priprema pokazujemo da smo na dobrom putu. Naravno da nam se može dogoditi neki slab dan, ali ovo je momčad koja ima kapacitet, znanje, talent i sve ostalo što je potrebno da pobjeđuje u serijama. I tu ne radim razliku između HNL-a i Europe, dodao je Majer.