Sarri se uvrijedio na pitanje o otkazu

Nogometaši Lyona plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka iako su u uzvratnoj utakmici u Torinu izgubili od Juventusa s 2-1. U prvoj utakmici odigranoj u Lyonu Francuzi su slavili s 1-0 i prošli zahvaljujući golu u gostima.

Defenzivni igrač Juventusa Leonardo Bonucci smatra da je njegova momčad odigrala dobro, napravila preokret i pobijedila Lyon, a da je ispala zbog loše igre u prvom susretu.

- Ovo je razočarenje. Znali smo da nas Lyon neće napasti i da će 10 igrača stajati iza lopte, kreirali smo mnogo šansi, ali u nogometu to nekada nije dovoljno. Lyon je nakon 120 minuta bio bolji. Odlučili su milimetri, ali tako je to na ovoj razini, rekao je Bonucci i dodao: - Napravili smo sve što smo mogli. Igrali smo od srpnja do kolovoza, osvojili titulu i nekako smo bili svjesni da nam se ovo može dogodi u Ligi prvaka.

Trener Maurizio Sarri iznenadio je rekavši kako je očekivao čak i lošiji nastup svojih igrača.

- Odigrali smo sjajnu utakmicu. Bili smo u zaostatku nakon deset minuta, ali smo preokrenuli, pobijedili i stvorili smo šest-sedam odličnih šansi. Cijela momčad dala je maksimum večeras. Sve nas je poremetila ona pauza i ja sam zadovoljan prikazanim, rekao je Sarri kojeg su potom novinari upitali ostaje li na kormilu Juventusa: - Takvo pitanje za mene je uvreda. Ne vjerujem da će čelnici tako velikog kluba na osnovu jedne utakmice donositi odluke.