Aston Villa ponudila novi ugovor Grealishu

Nakon što su u zadnjem kolu uspjeli osigurati opstanak u Premier ligi, vlasnici Aston Ville sada su se fokusirali na to da u svojim redovima zadrže kapetana momčadi Jacka Grealisha (24), objavili su britanski mediji.

Najbolji engleski veznjak, koji je ponikao u omladinskom pogonu Aston Ville, godišnje zarađuje 3,8 milijuna eura, a vodstvo kluba nudi mu novi petogodišnji ugovor po kojem bi zarađivao 5,5 milijuna eura po sezoni.

Iako mu ugovor ističe tek za tri godine, a odštetna klauzula procjenjuje se na 90 milijuna eura, vodstvo kluba iz Birminghama nije bezbrižno, jer je za Grealisha zainteresiran Manchester United. 

Prije dvije godine vlasnici Aston Ville postala su dvojica milijardera, Egipćanin Nassef Sawiris te Amerikanac Wes Edens, koji je suvlasnik NBA momčadi Milwaukee Bucks.
 
Prošlog ljeta, kad je Aston Villa izborila povratak u Premier ligu, na igračka pojačanja potrošeno je 155 milijuna eura, ali to nije dalo očekivane rezultate. Sada je klub usredotočen na zadržavanje svojih najboljih igrača, Jacka Grealisha, stopera Tyronea Mingsa i veznjaka Johna McGinna.