PAOK zainteresiran za Antu Ćorića

Ante Ćorić, igrač Rome na posudbi u Almeriji, probudio je interes grčkog prvaka PAOK-a. Kultni grčki klub prošlu je sezonu okončao titulom prvaka Grčke dok ove sezone nisu uspjeli obraniti titulu prvaka, završili su iza prvaka - Olympiacosa.

Ćorić je prije dvije sezone napustio Maksimir i ostvario veliki transfer u Romu. U Rimu se nije puno naigrao. Upisao je 48 minuta u tri utakmice u prošloj sezoni u dresu Rome. 

Početkom ove sezone, završio je u španjolskom drugoligašu Almeriji kako bi skupio veću minutažu i nametnuo se Romi za povratak. Svi su vjerovali kako je to izvrstan potez u njegovoj karijeri. Almerija je sezonu završila na četvrtom mjestu i kroz doigravanje traže svoju put prema La Ligi. Bez obzira na ishod borbe za prvu ligu, Ante Ćorić neće ostati u Almeriji.

Ante Ćorić je odigrao ove sezone za Almeriju 18 utakmica uzi tri asistencije, bez gola, a to nije bilo dovoljno za upravu drugoligaškog kluba. Almerija je za dovođenje Ćorića na jednogodišnju posudbu platila Romi 400 tisuća eura.

PAOK vodi portugalski stručnjak Abel Ferreira, a najskuplji igrač kluba je Brazilac Leo Jaba, čija je cijena na tržištu 6,3 milijuna eura.