Ibrahimović: Govore mi da sam star, a ja sam kao Benjamin Button

Zlatan Ibrahimović, švedski napadač i igrač Milana, za dva mjeseca će napuniti 39 godina, ali to nije prepreka za rušenje rekorda. U srijedu je ostvario novi pothvat na gostovanju kod Sampdorije.

Ibrahimović je postigao dva gola u pobjedi svog kluba od 4:1 i došao do brojke od ukupno 51 pogotka za Milan u Serie A te postao prvi nogometaš u povijesti koji je zabio više od 50 ligaških golova u dresu obaju milanskih klubova.

Godine Zlatanu ne predstavljaju problem za nevjerojatne izvedbe na terenu i još ne namjerava prestati igrati nogomet na visokoj razini te pregovara o novom ugovoru s Milanom.

- Ljudi mi govore da sam star i umoran, a ja se zapravo tek zagrijavam. Ja sam kao Benjamin Button, samo što sam uvijek bio mlad, rekao je Ibrahimović za klupsku televiziju, aludirajući na filmskog junaka koji se rodio kao starac pa se pomlađivao dok nije postao beba.

Činilo se da će Ibrahimović otići na kraju sezone jer nije bio oduševljen pravcem klupske politike, ali predomislio se nakon što je Milan odlučio zadržati trenera Stefana Piolija.