Havertz će igrati za Bayer u nastavku Europske lige

Najbolji strijelac Bayer Leverkusena 21-godišnji Kai Havertz igrat će za njemačku momčad u nastavku Europske lige, tvrdi direktor kluba Rudi Voeller.

Bivši proslavljeni njemački reprezentativac je slikovito izjavio za njemački magazin Kicker da je Havertzovo sudjelovanje u nastavku Europske lige "uklesano u kamen".

Bayer u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige za tjedan dana dočekuje Glasgow Rangers, a u taj dvoboj Nijemci ulaze s prednošću od 3-1 iz prvog susreta odigranog u ožujku. Bolja momčad će se plasirati u četvrtfinale završnog turnira Europske lige, koji će se odigravati u četiri njemačka grada.
Za 21-godišnjeg napadača postoji značajan interes na tržištu, a kao njegova nova destinacija se najčešće spominje Chelsea.

No, Voeller tvrdi da oko Havertza "nema novih vijesti". Kriza izazvana pandemijom Covida-19 utjecat će na sljedeći prijelazni rok. U vrijeme kad se igra pred praznim tribinama, a ekonomska kriza pogađa sve segmente, klubovi će zasigurno na raspolaganju imati manje novca nego prije.

- Bez obzira na Havertzov talent, ovo će biti drugačiji prijelazni rok, zaključio je Voeller.