Ministarstvo čestitalo Jugašima i Dinamovcima

Ministarstvo turizma i sporta upućuje iskrene čestitke vaterpolistima i stručnom vodstvu Juga AO na osvojenom naslovu prvaka Hrvatske. Osvajanjem 16. trofeja prvaka te čak pete titule u nizu, vaterpolisti Juga AO potvrdili su vrijednost i konstantu trajanja na samom vrhu.

- Ministarstvo na iznimnom uspjehu čestita i nogometašima GNK Dinama, koji su po 21. put podigli pehar prvaka Hrvatske, ali i svim klubovima koji su ostvarili ulazak u kvalifikacije za europska klupska natjecanja, Lokomotivi, Rijeci, Osijeku i Hajduku, te im želimo puno uspjeha u borbi za što duži ostanak u europskim natjecanjima. 

U ovoj sezoni koju je obilježila pandemija koronavirusa i koja nije bila nimalo lagana za naš sport, pa su i samo rijetki sportovi uspjeli završiti svoja natjecanja, želimo čestitati i svima koji su svojim trudom, zalaganjem i entuzijazmom omogućili da sport funkcionira i u ovakvim uvjetima. Nadamo se kako ćemo u sljedećoj sezoni dočekati prvake u svim sportovima, jer će to značiti da su iza nas sve nedaće uzrokovane ovom pandemijom, stoji u brzojavu ministrarstva.