Ibrahimović: Tek se zagrijavam

Švedski nogometni majstor Zlatan Ibrahimović (38) poručio je putem Instagrama da ne planira otići u mirovinu na kraju ove sezone.

- Tko misli da ću završiti karijeru, ne poznaje me. Neću, sada se samo zagrijavam, poručio je Šveđanin, ali još nije otkrio svoje planove gdje će nastaviti karijeru.

- Morao sam se boriti cijeli život. Nitko nije vjerovao u mene, pa sam morao vjerovati u sebe. Neki su me htjeli slomiti, ali učinili su me jačim, neki su me htjeli iskoristiti, ali učinili su me pametnijim. Nisam poput drugih, ja sam Zlatan Ibrahimović i ne želim se oprostiti , rekao je Šveđanin koji se u siječnju preselio u Milan iz Los Angelesa, potpisavši šestomjesečni ugovor s mogućnošću produženja na još godinu dana.

- Doprinos koji je Ibrahimović dao našoj momčadi je očit. Nema sumnje da je i dalje dobar i da još uvijek može biti pokretačka snaga momčadi. Hoće li ostati s nama ovisi o mnogim stvarima, kazao je trener Milana Stafano Pioli, koji je nedavno produžio ugovor na još dvije godine.

Dodajmo kako je u bogatoj igračkoj karijeri Ibrahimović igrao za Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Paris Saint-Germain, Manchester United i LA Galaxy.