Mamić: Par dana za odmor, a onda odmah kopanje i oranje

- Lijepo je na kraju završiti sezonu s pobjedom, kazao je trener Dinama Zoran Mamić nakon što su "Modri" u susretu posljednjeg, 36. kola Prve HNL na stadionu Maksimir pobijedili Varaždin sa 2-0 i službeno osvojili naslov prvaka.

Modri na praznom Maksimiru proslavili naslov prvaka

Prvo ime susreta bio je Lovro Majer koji je zabilježio pogodak i asistenciju, a u 59. minuti uzdrmao okvir gola. Među strijelce se upisao i Mario Ćuže.

- Drago mi je da je bilo puno mladih igrača i da su pokazali svoju kvalitetu. Vidimo da imamo svijetlu budućnost, kazao je Mamić, koji je prije dva dana i službeno postao novi trener Dinama.

- Idemo iskoristiti ovih par dana za odmor, nažalost imamo svega pet dana i odmah kreću nove akcije, kopanje i oranje. To je naša realnost, dodao je Mamić.

- Imamo dovoljan broj igrača, dovoljno kvalitete i vjerujem da ćemo biti puno kvaliteniji nego što smo bili u posljednjim utakmicama, poručio je strateg novog starog hrvatskog prvaka.

Dinamo je 21. naslov prvaka osvojio sa 80 bodova. Na drugom mjestu je Osijek sa 62 boda, koliko ima i Lokomotiva na trećoj poziciji, dok je Rijeka četvrta sa 61 bodom.
U subotu ćemo doznati i tko će osvojiti drugo mjesto koje ove sezone vodi u kvalifikacije Lige prvaka. Osijek i Lokomotiva će u međusobnom susretu tražiti pobjedu za titulu doprvaka, a drugom mjestu se nada i Rijeka.