"Naš Hajduk" o Brbiću: Degutantno je čitati njegova prozivanja

Nakon što je predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić objavio kako neće povući ostavku koju je podnio, oglasili su se iz Udruge Naš Hajduk jer je predsjednik na odlasku kao razlog naveo i to da nije dobio njihovu potporu.

Brbić: Odlučio sam ostati pri prvotnoj odluci podnošenja ostavke

Priopćenje Udruge Naš Hajduk prenosimo u cijelosti:

- Na šestosatnoj Skupštini kluba Naš Hajduk jasno je artikulirao razloge nedavanja razrješnice predsjedniku i argumentirano komentirao rezultate njegova rada. Upravo zato nevjerojatno nam je čitati obrazloženje predsjednika Uprave o odlasku zbog izostanka naše podrške, zanemarujući pritom argumentiranu kritiku na godinu i pol dana neostvarenih poslovnih, organizacijskih i sportskih ciljeva te neuspjeha na svim frontovima.

Ako treba, ponovno ćemo obrazložiti razloge jer nam se čini da se argumenti zaobilaze.

Posebno degutantno je čitati njegova prozivanja na osobnoj razini, i to nakon što su na navedenoj skupštini riječ imali svi članovi Upravnog odbora Našeg Hajduka – koji su o smjeru prethodno diskutirali s volonterima, članovima i cijelom skupštinom naše udruge, kao i KN Torcidom.

Još jednom ponavljamo, predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić podnio je ostavku jer, osim niza neostvarenih ciljeva kluba, nije ostvario ni rezultatski cilj koji je sam sebi postavio.
Naglašavamo kako odgovornost za daljnje poteze ima Nadzorni odbor kojeg su članovi birali na demokratskim izborima. Nadzorni odbor ima podršku Našeg Hajduka kao suvlasnika kluba u pronalaženju najboljeg rješenja u tranziciji i izboru novog predsjednika Uprave.

Također, očekujemo da će profesionalci u klubu s obzirom na iznesene planove na Skupštini nastaviti u ostvarivanju zacrtanih ciljeva za narednu sezonu, priopćili su iz Udruge.