Predsjednik Saveza o Kekovoj odluci: Mislim da je to jedini razlog

Iako je Dinamo javno izrazio želju za Matjažom Kekom, sinoć je postalo jasno kako on ipak ostaje izbornik slovenske reprezentacije.

Kek odbio Dinamo, ostaje slovenski izbornik

Kek i predsjednik Slovenskog nogometnog saveza Radenko Mijatović sastali su se  u srijedu prije utakmice Celja i Triglava, a potom su utakmicu zajedno gledali na tribinama celjskog stadiona. Nakon toga je iz tamošnjeg Saveza došla obavijest da Kek ostaje, a Mijatović je objasnio zašto:

- Razlog je jednostavan, kad je Matjaž došao u reprezentaciju htio je raditi na dulji rok. Želio je u sljedećem periodu stabilizirati igru reprezentacije. Mislim da je to jedini razlog, ovaj dugoročni dogovor i činjenica da želi voditi i dalje slovensku reprezentaciju, rekao je predsjednik Slovenskog nogometnog saveza Radenko Mijatović za 24ur.com.


- Naravno da je ovo bio veliki izazov, da ide u najbolju nogometnu ekipu na našim prostorima, ali njegove su ambicije vezane u reprezentaciju. Mislim da je to bila prava odluka i drago nam je da je tako odlučio, zaključio je Mijatović.