Navijači Chelseaja složni: Prodaja Pašalića bila je ogromna pogreška

Chelsea je u lipnju prodao Marija Pašalića Atalanti za 13 milijuna funti, a već tada mnogi navijači Bluesa smatrali su da je to velika pogreška. Hrvatski reprezentativac igrao je cijelu sezonu odlično za talijanski klub, a jučerašnji "hat-trick" došao je taman u pravo vrijeme da Atalanti potvrdi isplativost kupnje, ako joj je to uopće trebalo, a navijačima Chelseaja probudi žal što ga Lampard nije vratio na Stamford Bridge.

Pašalić je potpisao za Blues 2014. godine, no nikad nije zaigrao za Abramovičev klub, koji ga je "seljakao" po posudbama, pa je bio u Elcheu, Monacu, Milanu, moskovskom Spartaku i na kraju Atalanti. Karakteristično je da je bivši igrač Hajduka i nekadašnji kapetan U21 hrvatske vrste iz godine u godinu igrao sve bolje, potvrđujući da je veliki radnik, pa je s 25 godina na vrhuncu karijere.

Već u veljači jedan fan Chelseaja napisao je kako je "Pašalić odigrao najbolje u Ligi prvaka od svih veznjaka Bluesa,


a drugi da bi "Chelsea trebao gledati kvalitetu, a ne ime i nacionalnost".Jučer je sve to samo "podebljano". Jedan navijač na Twitteru je konstatirao da je "Pašalić, igrač kojeg smo prodali za 15 milijuna eura za fond za kupnju sumnjivih igrača, postigao 'hat-trick', pa je ove sezone na 11 golova i sedam aistencija u 39 nastupa".


Drugi kaže kako je "Pašalić nova velika pogreška Chelseaja",

a povučena je i paralela s De Bruyneom: - Je li Chelsea načinio još jednu pogrešku kao u slučaju Kevina de Bruynea?, pita se navijač londonskog kluba.