Gazzetta: Mandžukić na Interovom popisu

Prema pisanju talijanske Gazzetta dello Sport, bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić koji je nedavno raskinuo ugovor s katarskim Al Duhailom na popisu je igrača koje Inter vidi kao moguću zamjenu za napadača Romelua Lukakua.

Nerazzurri su zainteresirani za Mandžukića jer bi im donio čvrstinu i stabilnost, a velika je stvar i to da bi došao bez odštete jer je slobodan igrač.

Mandžukić je četiri i pol sezone proveo u Juventusu te igrao 162 puta za klub i zabio 44 gola pa možda navijači torinskog kluba ne bi s odobravanjem gledali na angažman u velikom rivalu.


- Osobnost i karakter, to je ono što nedostaje mnogim igračima Intera, to je prevaga u mnogim utakmicama. Zato Inter razmišlja o dovođenju nogometaša koji imaju iskustvo u klubovima s navikom pobjeđivanja. Važni su i tehnika i iskustvo, naravno, ali važan element je i osobnost. Želja da se nikad ne odustane, da se nametne protivniku, pisao je jučer talijanski portal Calciomercato u tekstu pod naslovom "Inter, nemaš karakter, treba ti Mandžukić".

Mandžukić je izazvao interes mnogih klubova kad je postalo jasno da je raskinuo ugovor u Kataru, posljednje se pisalo o ruskom Lokomotivu iz Moskve, ali navodno je hrvatski napadač tražio previsoku plaću za ono što su Rusi očekivali da će platiti.