Tijekom vikenda opljačkana Riberyjeva vila: Kao da sam gol...

Francuski nogometaš Franck Ribéry, napadač Fiorentine, otkrio je u ponedjeljak kako je tijekom vikenda, dok je njegova momčad bila na gostovanju u Parmi, njegova kuća opljačkana.

- Po povratku nakon pobjede u Parmi (2-1), vratio sam se doma i evo što sam našao..., napisao je Ribéry na svom Twitter profilu, gdje je objavio i snimku na kojoj se vide osobni predmeti razbacani po podu.

- Dakle dan, moja je supruga ostala bez nekoliko torbi i nekoliko komada nakita... ali to nije najbitnije. Ono što me šokira je taj osjećaj kao da sam gol, da imam spuštene gaće i to ne prolazi, ne pristajem na to, dodao je 37-godišnji nogometaš, istaknuvši pritom kako su mu supruga i djeca bili u Münchenu u trenutku provale.

Talijanski mediji pišu da su iz Riberyjeve vile, koja je smještena na obroncima pored Firenze, ukradeni vrijedni predmeti te dodaju da je nakon samoizolacije i drugih mjera za suzbijanje širenja koronavirusa kriminal nakon ponovnog puštanja naglo porastao, što se odnosi i na provale i na pljačke. Broj se udvostručio u svibnju u odnosu na travanj.