Član NO Hajduka vrijeđao kontrolora suđenja

Za vrijeme utakmice 33. kola Prve HNL na Poljudu između Hajduka i Osijeka došlo je do vrijeđanja službene osobe, zbog čega bi splitska momčad ponovno mogla dobiti novu kaznu.

Prema zapisniku utakmice kojeg je unio delegat Dražen Posavec, član Nadzornog Odbora Hajduka Marko Mustapić verbalno je napao kontrolora suđenja Draženka Kovačića. U razgovor se uključio i Sergije Popović.

- U 49. minuti u VIP loži Marko Mustapić napao je verbalno kontrolora suđenja Draženka Kovačića riječima; „Kako ćete napustiti stadion! Kakvo je ovo suđenje! J*bo te laptop, što ćeš u njega napisati! J*bo Vas Zebec, stalno ga dovodite ovdje!“ Nakon toga časnik za sigurnost Vlado Dominić upozorio je navedenu osobu da prestane sa vrijeđanjem. U razgovor se uključio i Sergije Popović koji je zajedno sa Mustapićem vikao „Makni se od nas, korona je“. S obzirom na navedeno ponašanje gospodin Dominić je sjeo na mjesto kontrolora Draženka Kovačića, dok se isti premjestio na drugo sjedalo, te je na taj način mogao nesmetano nastaviti obavljati svoje zadaće. Nakon toga navedene osobe su prestale dovikivati i vrijeđati, stoji u zapisniku kojeg prenose Sportske novosti.