Na jutarnjem treningu napadnuti noževima i elektrošokerima

Bivši reprezentativac Srbije Duško Tošić napadnut je na beogradskoj tvrđavi, gdje je došao na trening s kondicijskim trenerom Andrejom Milutinovićem. Incident se dogodio jutros oko 10 sati, a uz Tošića na Kalemegdanu su bili još neki srpski i strani igrači koji rade s istim kondicijskim trenerom.

Napadači su ih, uz prijetnju noževima i elektrošokerima, htjeli opljačkati. Nogometaši su na kraju uspjeli ostati neozlijeđeni, nakon što su navodno huliganima uspjeli objasniti da su došli samo na trčanje, odnosno da nemaju kod sebe novac i vrijedne stvari.

Tošić je na Instagram profilu opisao cijeli događaj i dodao kako su napadači uhićeni, da bi zatim obrisao tu objavu. B92 prenosi da je pisalo sljedeće:

- Da bih spriječio daljnja nagađanja, točno je da smo kolege igrači (od kojih trojica stranaca) i ja jutros napadnuti na jutarnjem treningu na Kalemegdanu. Napala nas je veća grupa huligana, koja je bila naoružana noževima i elektrošokerima. Srećom, sve se završilo bez većih posljedica, policija je djelovala na vrijeme i pohapsila napadače, koji su nažalost uspjeli ozbiljnije ozlijediti jednu ženu koja je slučajno prolazila.