Nikola Vlašić nezaustavljiv, u Groznom zabio 10. gol sezone

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić ponovno je bio je strijelac za moskovski CSKA, koji je u subotu u 26. kolu ruskog prvenstva u gostima svladao  Ahmat Grozni sa 4:0, a pitanje pobjednika riješio je u "uraganske" četiri minuteu drugom poluvremenu.


Vlašić je cijelu utakmicu odigrao odlično, a u 62. minuti je dobru predstavu okrunio pogotkom za 2:0, kad je nakon jedne odbijene lopte prisebno reagirao, prvo napravio lažnjak, a potom rasparao mrežu. Preostale golove za goste iz Moskve postigli su u Groznom Fedor Šalov (61), Arnór Sigurdsson (65) i Andrej Semjonov (84-autogol).

 I u prošlom kolu u velikom moskovskom okršaju Vlašić je zabio oba gola za CSKA, koji je pobijedio Spartak sa 2:0. Vlašić je najbolji igrač CSKA-a u ruskom prvenstvu s 10 golova i četiri asistencije.

CSKA se bori za mjesta koja vode u Europu, a na prvenstvenoj ljestvici uvjerljivo vodi Zenit s 59 bodova i bit će prvak. Slijedi Lokomotiv Moskva s 49, treći je Krasnodar s 45, a iza njega su CSKA Moskva i Rostov s po 43 boda.