Pašalić u formi: Želimo staviti osmijeh na lica navijača jer su patili

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić postigao je jučer prvi pogodak u pobjedi Atalante protiv Napolija. Njegova momčad nalazi se u odličnoj formi, a Pašalić na terenu pokazuje zašto mu trener Gian Piero Gasperini vjeruje.

- Napoli je u dobroj formi nakon duge pauze, ali mi smo odigrali još jednu odličnu utakmicu. Posebno u obrani, ovo je važna pobjeda koja nas tjera da i tako  nastavimo dalje, rekao je Pašalić. - Zabili smo rani gol u drugom poluvremenu i preuzeli kontrolu zbog toga.

Bila je to deveta uzastopna pobjeda za Atalantu, sedma u Serie A što je rekord za klub.

- To je sjajno, prije nego smo krenuli u nastavak sezone rekli smo sebi da želimo staviti osmijeh na lica navijača Atalante jer su puno patili, rekao je Pašalić. Talijanska regija u kojoj se nalazi Bergamo puno je problema imala s pandemijom koronavirusa.


Ovo je bio ujedno i njegov prvi gol otkad je "100 posto" igrač Atalante jer je talijanski klub otkupio njegov ugovor od Chelseaja, a prije je bio na posudbi.   

- Ja samo pokušavam pomoći momčad, nije bitno na kojoj poziciji igram. Uvijek sam spreman, a najbolji način za to je zabiti, ali ni to ne mogu uvijek - tako da je bitno da pomažem cijeloj ekipi, zaključio je Pašalić.

Četvrta Atalanta sada ima 60 bodova u talijanskoj Serie A, četiri manje od trećeg Intera, a 12 više od pete Rome. Napoli je šesti sa 45 bodova.

Na ljestvici vodi Juventus sa 72 boda, Lazio na drugom mjestu ima 68 bodova, dok je Inter treći sa 64 boda.