Klopp: Ne mislimo braniti naslov, napast ćemo ga!

Menadžer Liverpoola Juergen Klopp svjestan je da će njegova momčad sljedeće sezone svima biti lovina, no kaže da ne namjerava braniti naslov prvaka.

- Nećemo braniti titulu, nego ćemo napasti još jednu, rekao je njemački stručnjak na virtualnoj konferenciji za novinare, dodavši: - Osjećamo da smo usred nečega, ne na kraju nečega. Bit ćemo na kraju kad završimo karijere. Kad pomisliš da si na vrhuncu, već si na putu prema dolje, a mi ne osjećamo to. Nemam osjećaj potpunog ispunjenja, da budem iskren. Ovo je samo korak, jako velik korak, no ne i jedini uspjeh o kojem bi želio pričati s mojim igračima kad odemo na kavu za 20 godina, rekao je Klopp.

Redsi imaju 23 boda prednosti i mogli bi ostvariti rekordan razmak od drugoplasiranog, veći od 19 bodova, koliko je imao City u sezoni s rekordnih 100 bodova.

- Razmak je tu, no vidjet ćemo koliki će biti na kraju sezone. A sljedeće, tko zna? City je očigledno fantastična momčad, United je također odličan, kao i Chelsea, Tottenham neće spavati, kao ni Arsenal, pa ni Leicester, smatra Klopp.