Jovićević uoči Intera: Imamo dovoljno motiva da popravimo dojam

Iako je već potvrdio naslov, Dinamo je ostao dužan pokazati igru na razini prvaka. Nova prilika je u srijedu kada Modri gostuju kod Intera iz Zaprešića, posljednje momčadi prvenstva koja je upisala pet poraza zaredom i prijeti joj ispadanje u drugu ligu.

- Očekuje nas dobra i zanimljiva utakmica. Nadamo se pobjedi iako sam svjestan kako će biti teško. Nitko nije Inter dobio glatko jer se bore za opstanak. Međutim, imamo i mi dovoljno motiva nakon što dvije utakmice nismo zabili gol, svjesni kako treba popraviti dojam, rekao je trener Igor Jovićević.

U ovoj utakmici neće računati na Brunu Petkovića, Marina Leovca, Petra Stojanovića i Joška Gvardiola, uz otprije ozlijeđenog Dinu Perića.

- S Petkovićem je situacija poznata, veseli me vijest da nije ništa ozbiljno. Slična je situacija s Leovcem i Gvardiolom koji su dobili udarce. Nema potrebe ulaziti u rizik s njima. Vraća nam se Kevin koji je imao određenih zdravstvenih poteškoća, ali treba mu ritam utakmica, naglasio je trener prve Dinamove momčadi.