Klopp poslao važnu poruku navijačima

- Molim vas, slavite, ali na siguran način, privatno, ne riskirajte da ovu užasnu bolest i dalje širimo u našoj zajednici. Kada dođe vrijeme, proslavit ćemo, poručio je navijačima Liverpoola trener Jurgen Klopp osvrnuvši se na masovna okupljanja i slavlje navijača na ulicama koji su uslijedili nakon što su Redsi osigurali naslov prvaka Engleske nakon 30 godina čekanja.

- Da su stvari drukčije, ne bih volio ništa više nego da slavimo zajedno i napravimo proslavu, koja bi bila veća od one nakon osvajanja Lige prvaka, ali to jednostavno nije moguće. Napravili smo toliko toga u borbi protiv koronavirusa i sav taj napor ne smije propasti, dodao je Klopp u pismu navijačima.

Ujedno je zahvalio navijačima na podršci tijekom cijele sezone u kojoj je Liverpool skupio 23 boda više od branitelja naslova Manchester Cityja sedam kola prije kraja prvenstva.

- Volim vašu strast, pjesme, ne prihvaćanje poraza, posvećenost, razumijevanje igre i vjeru u ono što radimo. Ja sam ljudsko biće i vaša strast je također moja strast, ali trenutno je najvažnije da takvih vrsta okupljanja nema. To dugujemo najugroženijima u našoj zajednici, zdravstvenim radnicima koji su dali toliko te policiji i lokalnim vlastima koji nam pomažu, dodao je njemački stručnjak.