Nova runda naslađivanja: Branio je Đokovića, a sad je i on pozitivan

Nakon što je pozitivan test na koronavirus iz trećeg pokušaja dobio i Goran Ivanišević, svjetski mediji i drugi kritičari samo su dobili dodatan poticaj za novu rundu naslađivanja.

- Branio je Đokovića, a sad je i on pozitivan, sukus je članka u talijanskoj La Gazzeti dello Sport.

- Širi se koronavirus uz poticaj Adria Toura u organizaciji Novaka Đokovića. Nakon Nakon Novaka Đokovića, njegove supruge Jelene, Grigora Dimitrova, Borne Ćorića i Viktora Troickog, sad je pozitivan i trener srpskog broja jedan, piše La Gazzetta te dodaje:

- Đoković se već u utorak navečer ispričao priznajući kako je bilo "prerano" organizirati takav događaj.  Ivanišević je tada stao u njegovu obranu: "Sada svi moraju nešto reći, popularno je napasti Novaka. Pokušao je učiniti nešto važno nakon što smo bili zatvoreni tri mjeseca".

Vekić podržala Đokovića: Žao mi je Novaka, imao je dobre namjere

Simon locirao odakle kreću napadi: Đoković smeta Amerikancima

Engleski Guardian donosi vijest u sličnom tonu.

- Branio je Đokovića oko zlosretnog Adria Toura, a sada je i on pozitivan, doslovno piše Guardian.

- Događaj su kritizirali mnogi vrhunski tenisači. Nick Kyrgios nazvao je odluku o održavanju turnira "glupom", a britanski igrač Dan Evans "lošim primjerom za druge", piše Guardian, koji je 28. tenisača svijeta Evansa uvrstio u top-tenisače, a mišljenje uvijek rado kritiziranog Nicka Kyrgiosa uzima za ogledan primjer razmišljanja vrhunskih tenisača.