Vekić podržala Đokovića: Žao mi je Novaka, imao je dobre namjere

I dalje se ne prestaje pisati o situaciji vezanoj za pojavu koronavirusa na Adria Touru u Zadru. Uz brojne kritike za inicijatora i organizatora Adria Toura Novaka Đokovića, prvom tenisaču svijeta stižu i poruke podrške, koju mu je uputila Donna Vekić.

Hrvatska tenisačica i FED Cup reprezentativka Donna Vekić bila je jedna od sudionica Adria Toura.

- Stvarno mi je jako žao Novaka jer mu je ideja bila odlična. Teško je suditi jer je situacija u Srbiji i Hrvatskoj takva da ljudi uglavnom ne poštuju nikakve mjere, a ne samo sada kada je riječ o tenisu. Ako odete van u neki restoran ili klub, vidjet ćete čovjeka na čovjeku. Još jednom, žao mi je Novaka jer iskreno, dovesti takve top igrače u Hrvatsku, zaista je bio dobar posao, a svi prihodi su trebali ići u humanitarne svrhe. Žao mi je što je završilo ovako, imao je samo dobre namjere, izjavila je Vekić.

Njenu poruku u cijelosti je na svom Twitter profilu prenio Christopher Clarey, američki novinar, svjetski sportski kolumnist i teniski pisac za The New York Times.Nakon prvog testa na Covid-19 koji je pokazao da je Donna negativna, danas su stigli rezultati drugog testa koji je još jednom potvrdio da Donna Vekić nema koronaviru, priopćila je njezina predstavnica za medije.