Menadžer Dimitrova: Grigor je poštovao pravila organizatora

Nakon što je otac Novaka Đokovića, Srđan, prozvao Grigora Dimitrova da je nanio štetu i Hrvatskoj, njegovoj obitelji i Srbiji nakon što je objavljeno kako je zaražen koronavirusom poslije nastupa na Adria Touru, stigao je i odgovor iz Bugarske.

Menadžer Grigora Dimitrova Georgi Stoimenov pojasnio je kako je njegov klijent samo slijedio zakone država i pravila organizatora.

- Oko toga što je rekao Srđan Đoković, želim vas informirati o sljedećem: Grigor je sletio u Beograd nakon tri mjeseca potpune izolacije. Ni u Beogradu, ni u Zadru mu nije ponuđeno ili zahtijevano od njega da napravi test na koronavirus. Organizatori turnira su odgovorni za sigurnost i pravila koja se trebaju poštivati. Grigor je strogo poštivao sva pravila organizatora i zakone te procedure kod prolaska granica između Bugarske, Srbije i Hrvatske, kazao je njegov menadžer Georgi Stoimenov u izjavi bugarskim medijima.Dimitrov više nema simptoma koje je imao ranije, osjeća se dobro i s vremenom mu je sve bolje.

U nedjelju je otkriveno da je bugarski tenisač zaražen koronavirusom. Pozitivan nalaz na COVID-19 imali su Borna Ćorić, te Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christin Groh, trener Grigora Dimitrova.