Troicki pozitivan na koronavirus, Đoković čeka rezultate

Srpski tenisač Viktor Troicki pozitivan je na koronavirus, objavljeno je nakon što je odustao od nastupa na "Eastern European Championship" turniru u Beogradu.

Iako je kao razlog odustajanja bila navedena ozljeda, Troicki je u nedjelju testiran na koronavirus i dobio je pozitivan rezultat. Zaražena je i njegova supruga, potvrdio je za Telegraf. Testirao se se i bosanskohercegovački tenisač Damir Džumhur, no on je negativan.


Troicki je od 12. do 14. lipnja nastupio i na Adria Touru u Beogradu, bio je u skupini s Novakom Đokovićem i Alexanderom Zverevom koji su igrali proteklog vikenda u Zadru. Također, u skupini s njima je bio i Filip Krajinović, no on nije igrao u Zadru. Đoković se testirao i njegovi rezultati trebali bi biti objavljeni danas.

Podsjetimo, prvo je Grigor Dimitrov objavio u nedjelju navečer da je pozitivan testiravši se u Monacu, a zatim su stigla i tri pozitivna slučaja neposredno povezana s teniskim turnirom u Zadru - Borna Ćorić, trener Grigora Dimitrova Christian Groh i Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi.