Jovićevićeva emotivna pobjeda na Maksimiru: Ispunjenje sna

Nakon stresne pobjede 3:2 protiv Slaven Belupa u 29. kolu HNL-a, prvom koji se igra pred gledateljima nakon stanke zbog pandemije koronavirusa, trener Dinama Igor Jovićević prokomentirao je utakmicu.

- Sigurno da je ovo bio emotivan dan za mene,  ispunjenje dječačkog sna, izaći na Maksimir i pred svojim navijačima osvojiti tri boda. Mislim da je zaslužena pobjeda. Imali smo danas tešku utakmicu, počeli smo dobro, imali smo kontrolu nad igrom i zabili dva gola. Imali smo još neke situacije da tu prednost povećamo. No gol u zadnjoj sekundi prvog poluvremena malo nas je poremetio i unio nervozu, to je malo trajalo u drugom dijelu. Ritam je pao, dolazilo je do nekih pogrešaka u pasu, malo su nam bile razvučene linije, izgubila se struktura i ritam igre. Međutim, bili smo uporni, odradili smo par izmjena koje su dovele do osvježenja momčadi i jedna od udaraca iz kuta Petković je iskoristio, rekao je novi trener Dinama.

- Ovo su vrlo važna tri boda i kad bismo nastavili zabijati tri gola po utakmici to bi bila jaka stvar. Sigurno će igra biti još bolja kad se uhodamo i kad se uhvati ritam. Fizički još nismo na pravom nivou i to se automatski vidi u taktici i tehnici. Ostajemo pozitivni, na prvom smo mjestu i imamo nova tri važna boda, dodao je Jovićević.