Grigor Dimitrov stigao u Zadar

Bugarska teniska zvijezda i jedan od najboljih svjetskih tenisača Grigor Dimitrov stigao je u Zadar.

Pridružio se Novaku Đokoviću, Alexanderu Zverevu te hrvatskim zvijezdama Borni Ćoriću i Marinu Čiliću s kojima će igrati na Adria Touru.

- Očekujem dobre mečeve u Zadru. Mislim da nam svima treba malo pozitivnih stvari, malo dobrog provoda na terenu i mislim da ćemo se svi na to fokusirati. Prvi sam put u Zadru i ovdje je predivno, boravak ovdje ću iskoristiti i za uživanje, kazao je Dimitrov.

- Pozdravljam cijelu ideju turnira, svima nam treba nešto dobro nakon ovih teških proteklih mjeseci, a i odlično je za ostanak u natjecateljskoj formi, dodao je 19. tenisač svijeta.

Adria Tour počinje u petak svečanim otvaranjem u 17 sati, a nakon toga slijede egzibicijski mečevi.

Tour je nastao na inicijativu srpskog teniskog asa Novaka Đokovića kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna.

Dio sredstava od prodaje ulaznica u Zadru namijenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu. Uz uzbudljive mečeve vrhunskih igrača zadarski teniski vikend obilježit će i bogat glazbeni program u kojem će nastupiti Gibonni i Petar Grašo.