Modrić: Vidio bih se u nekom klubu u Italiji, ali Real je prioritet

Hrvatskog kapetana Luku Modrića povezivalo se s Milanom kad je tamo sportski direktor bio Zvonimir Boban, ali nakon njegovog odlaska postaje sve jasnije kako Modrić neće napustiti Real Madrid.

Prošle godine Milan i Real Madrid bili su blizu dogovora, ali na kraju ništa nije bilo od tog posla.

- Boban je bio moj idol kad sam bio mlađi, a otac mi je kupio dres Milana. Zamišljao sam da sam igrač Milana, ali karijera mi je otišla u drugom smjeru. Kad dođete u Real, teško je i pomisliti da biste mogli otići negdje drugdje. Da stvari nisu tekle dobro u Madridu, definitivno bih se vidio u nekom klubu u Italiji, ali, iskreno, Real je prioritet, rekao je Modrić u razgovoru za talijansku Gazzettu dello Sport.


Između ostalog, u razgovoru je istaknuo nekoliko igrača koji su mu se oduvijek sviđali, a igrali u talijanskoj Serie A.

- Oduvijek sam volio Tottija, Del Piera i Pirla, rekao je Modrić dok je od današnjih istaknuo talentiranog Zaniola, Sensija, Insignea, Papu Gomeza, Riberyja i Bennacera.

- Siguran sam da na visokoj razini mogu igrati još dvije godine, nakon toga ćemo vidjeti. Volio bih završiti karijeru u Real Madridu, no to će također ovisiti o klubu. Naravno da ću pohađati tečaj za trenera, izjavio je Modrić.

Vezni igrač je s 34 godine najstariji u svlačionici Real Madrida, a ugovor mu istječe za godinu dana, 30.lipnja 2021.

- Osjećam se poput normalne osobe, koja voli skromnost i umjerenost. Uporan sam. Suigrači u Madridu me zovu "vinagre" (ocat) jer loše prihvaćam poraz na treningu, rekao je.

Poručio je kako će nastaviti igrati za Hrvatsku koju iduće ljeto očekuje Europsko prvenstvo.

- Za nas je reprezentacija više od nogometa. Kao igraču, i treneru, bila bi mi čast biti ondje, napomenuo je.