Neymar se vratio iz Brazila u Francusku

Brazilski nogometaš, zvijezda francuskog prvaka PSG-a, Neymar, koji je u Brazilu boravio od sredine ožujka kada je francusko prvenstvo prekinuto zbog koronavirusa, vratio se u Francusku kako bi se mogao priključiti treninzima svog kluba 22. lipnja, javljaju francuski mediji.

Kako pišu L'Equipe i Le Parisien, Neymar je poletio u petak iz Rio de Janeira privatnim zrakoplovom i u subotu sredinom jutra je sletio u Pariz.

Kao i ostali suigrači iz PSG-a, i Brazilac ima još tjedan dana odmora.

Neymar je otišao iz Francuske sredinom ožujka nakon što je prvenstvo prekinuto zbog pandemije koronavirusa, a zadnjih nekoliko tjedana je provodio u luksuznoj vili u Mangaratibu, pored Rio de Janeira, koja je bila opremljena dvoranom za vježbanje.

PSG planira početi s treninzima 22. lipnja. Parižane čeka naporan kolovoz u kojem imaju završnicu Lige prvaka te francusko prvenstvo koje starta 23. kolovoza.

Finale francuskog Kupa i Liga kupa, koji su bili prekinuti zbog pandemije, također bi mogli biti prebačeni za neki drugi termin. U finalu Kupa protivnik PSG-u je Saint-Etienne, a u finalu Liga kupa Lyon.