Tucak zadovoljan: Drago mi je da smo se vratili sportu

Hrvatski vaterpolski izbornik Ivica Tucak, nakon uvjerljive pobjede 14:5 protiv Crne Gore, izjavio je da su njegovi izabranici odigrali dobru utakmicu, te je izrazio zadovoljstvo što je ovo bio prvi sportski događaj u Hrvatskoj nakon korona-krize s publikom na tribinama.

Prvi sportski događaj s gledateljima: Barakude potopile Crnu Goru

- Bitno mi je da smo odigrali dobru utakmicu. Uvjeren sam da smo kvalitetnija reprezentacija od Crne Gore i da je onaj poraz u Budimpešti, u borbi za broncu na Europskom prvenstvu, bio splet nesretnih okolnosti. Iz toga smo izvukli određene pouke i to se je vidjelo u ovom susretu. Bez obzira što utakmica nije imala natjecateljski naboj, bila nam je itekako bitna. Drago mi je da smo se vratili sportu, s publikom na tribinama i mislim da su svi mogli uživati u jednoj pravoj utakmici. Također, sretan sam što smo igrali u Dubrovniku, u hramu vaterpola na Gružu, istaknuo je izbornik Tucak.

U dvoboju s Crnogorcima najučinkovitiji u redovima Barakuda bio je Luka Bukić sa četiri pogotka.

- Vjerujem da su svi sretni što napokon kreću sportski događaji. Odigrali smo ovu utakmicu ozbiljno i nadam se da je publika uživala i da će se tako i nastaviti, izjavio je Bukić.